Family History: Archive Preservation

BurnettFamilyUS.org ๐Ÿ› We started digitizing our VHS movies and film photography slides in 2007 through Walmart. These clips are from a DVD that was the result.
+++

However, since DVD is a dead technology we are going to send all of these to iMemories (thanks Dr. Mary Jane Burnett) and have purely digital files created. Videos and photos will then be archived in the cloud and at our Ancestry portal for historical reference and posterity.
+++


These clips are from a 1992 trip to Washington DC our family took together. I had just returned to the USA ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ after my assignment with the NATO Band in Italy ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น and was on the Staff and Faculty of the Armed Forces School of Music. Terri Anderson Burnett was a tenured elementary school teacher.
+++


I was getting near the end of my active duty military career. So to keep from uprooting our family again I did both of these assignments by myself. T, our children (12 and 10 years old respectively) and my mother stayed at our home weโ€™d built in Missouri.
+++


They did a great job holding down the fort. I am still so proud of them to this day. Military families have no choice but to be a team. And, objectively speaking, we were a great team during those years.
+++

Mom Burnett was excited about going to Washington DC. While sitting on the steps leading into the Lincoln Memorial she stated: โ€œI never thought I would ever visit here in my lifetime!โ€ But she did. Thatโ€™s cool ๐Ÿ˜Ž โค๏ธ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

Christopher and Terri (Anderson) Burnett established their branch of The Burnett Family in March of 1979 at Copenhagen, Denmark. They are professional musicians, educators, and entrepreneurs based in the Kansas City Metropolitan Area. 

Skip to content